• Увеличаване
  • Намаляване
  • Нормално

Current Size: 100%

А

Б

В

Г

Д

Е

И

Й

К

Л

М

Н

О

П

Р

С

Т

У

Ф

Х

Ч

Ю

Мариана Атанасова е с магистърска степен по физика от Софийския университет. Занимава се в областта на физика на плазмата. Работи като ст. асистент в Департамента за езиково обучение на СУ. Като най-трудни решения в живота си определя: на първо място това да предаде живота си на Христос (непосредствено след студентските си години), а на второ – да се омъжи за Ивайло Атанасов (през 2007 г.) Обича да общува с хора и не обича еднообразието. Член е на екипа на ХАРТА.

Статии от Мариана Атанасова

E-mail по Рождество 20 декември, 2008

Блог-статии от Мариана Атанасова

Избрано:

От: Мариана Атанасова
До: Яна Кръстева
Тема: Chestito Rojdestvo Hristovo!
дата: 20.12.2008 г.

Здравей, Яна!

Как си? Как минават празниците? Съжалявам, че не съм ти писала толкова време, но все още нямаме интернет вкъщи. В Белгия никой не бърза за нищо. ;)

За мен тук е… като приказка, не винаги толкова приятно, но изключително ново и непознато. По принцип аз не обичам драстичните промени, но сега се адаптирам добре.

 
Субектив

За първи път за мен Олимпийските игри дойдоха с усещането за празник. Навярно заразена от еуфорията на англичаните. Тук в Англия всеки говори за игрите – от малък до голям. Нямаше нужда да гледам българските представяния, макар че ги гледах, разбира се. Моите приятели ги следяха и идваха да ме информират и коментират – винаги с уважение и искрено съжаление, когато спортистите ни не успяваха да се справят много добре.