• Увеличаване
  • Намаляване
  • Нормално

Current Size: 100%

А

Б

В

Г

Д

Е

И

Й

К

Л

М

Н

П

Р

С

Т

У

Х

Ч

Ю

Павел Кръстев е инженер по образование, завършил е магистратура в Технически университет – София, специалност телекомуникации. Работи като системен администратор в частна компания в София. Интересите му са в областта на апологетиката като дял от богословието. Обича музиката на 60-те и 70-те години и китарата.

По природа е левичар, но в политическите си убеждения е привърженик на частната инициатива и свободната конкуренция в класическия й вид.

Член е на екипа на ХАРТА, женен, с три деца.

Статии от Павел Кръстев

Избрано:

На 29 ноември 1898 г. е роден Клайв Стейпълз Луис, по-известен като К. С. Луис. Професор по средновековна английска литература, писател, богослов, с богата култура, остър ум и грабващо въображение. Преживял големи обрати и трудни моменти през живота си, оставил богато творчество, което и днес вдъхновява читателя. Всичко това прави К. С. Луис един от най-магнетичните и влиятелни умове на XX век.

 
Актуален коментар

Последното столетие на човечеството е белязано от много драматични събития. Някои от тях са трагични (като двете световни войни), други добри (невероятните ни постижения в областта на медицината), а трети приемаме със смесени емоции, ту положително, ту не чак толкова. Една полемична тема – как окончателно да изравним правата на жените и мъжете – отново получи обществен фокус покрай международния празник на жените този месец, на 8 март. Точно тогава излезе и една интересна новина, която поради скромното си съдържание най-вероятно е останала незабелязана. Става дума за следното: