|
Форум за християнския светоглед дискусии по актуални и вечни въпроси
|
|
|
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Pauli

|
Пуснато на: 01.07.08, 10:14.47 Заглавие: Апологетика с усмивка :) |
|
|
Днес прочетох един готин виц и ми хрумна, че нямаме място, където да пускаме неща, казани с намигване и весели работи, които предизвикват, стимулират или изграждат доброто у човека. Тук можем да пускаме анекдоти, измислени истории, смешни картинки и всичко друго, което кара човека да напряга лицевите мускули покрай двете си уши.
Та, ето и вица:
| Цитат: | Какво казал братът на Айнщайн, когато Албърт заявил пред света "Всичко е относително"?
Той рекъл: "Абсолютно!" |
_________________ И името Му е: Чудесен, Съветник, Бог могъщ, Отец на вечността, Княз на мира |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Pauli

|
Пуснато на: 18.11.08, 11:41.03 Заглавие: |
|
|
На това попаднах току-що по международния icq-обмен:
| Цитат: | До всички мои приятели, които през 2008 ми изпратиха най-добри „пожелания”, верижни писма, „ангелски” писма или други обещания за добър късмет, ако аз ги препратя напред.
НИЩО ОТ ТЯХ НЕ РАБОТИ !
За 2009 моля ако може да ми изпращате само пари, шоколад, билети за кино или ваучери за гориво. Благодаря ви ! |
Нека да кажем заедно НЕ на суеверията и верижните писма!
Линк за пращане: http://www.marica-iztok.com/jaro/To_all_my_friend.html _________________ И името Му е: Чудесен, Съветник, Бог могъщ, Отец на вечността, Княз на мира |
|
|
 |
andynedelchev

|
|
|
 |
Poliandyr
|
Пуснато на: 05.12.08, 22:50.04 Заглавие: |
|
|
Вероятно попада в графата с анекдотите и все пак е много сериозно. Ето какво споделя едно малко момиченце за борбата си със злото:
"Когато Сатана хлопа на вратата ми, пращам Христос да му отвори."
Поздрав! |
|
|
 |
Pauli

|
Пуснато на: 01.06.09, 15:29.56 Заглавие: 15 смешни църковни знака |
|
|
Колекция от истински надписи пред църкви, целящи да привлекат човека към една спасителна за живота му стъпка - да влезе в тях. Направени къде по-успешно, къде по-не
http://voxos.net/?p=348
Най ми хареса надписът:
| Цитат: | | Ако смятате, че тук е горещо, представете си как ще е в пъкъла |
ПП: преводът на български в онзи сайт не е успешен навсякъде, убягва играта на думи и подтекстът на места _________________ И името Му е: Чудесен, Съветник, Бог могъщ, Отец на вечността, Княз на мира |
|
|
 |
Pauli

|
Пуснато на: 23.09.09, 09:56.46 Заглавие: |
|
|
Накратко за юдаизма, християнството, исляма и мормонизма. Колкото и странно звучащо, толкова и точно и остроумно  _________________ И името Му е: Чудесен, Съветник, Бог могъщ, Отец на вечността, Княз на мира |
|
|
 |
Pauli

|
Пуснато на: 26.10.09, 11:25.21 Заглавие: Изборът на вяра съгласно модерното утилитарно разбиране за в |
|
|
Изборът на вяра съгласно модерното утилитарно разбиране за вярата като на най-подходящата марка душевна паста за зъби, препоръчана от вашия терапевт:
Явно е най-добре да се придържаме към скучната, истинска християнска вяра.  _________________ И името Му е: Чудесен, Съветник, Бог могъщ, Отец на вечността, Княз на мира |
|
|
 |
Pauli

|
Пуснато на: 26.10.09, 12:11.05 Заглавие: Истината за динозаврите |
|
|
 _________________ И името Му е: Чудесен, Съветник, Бог могъщ, Отец на вечността, Княз на мира |
|
|
 |
Pauli

|
Пуснато на: 24.11.09, 18:09.30 Заглавие: Моралният релативизъм в действие |
|
|
Моралният релативизъм в действие:
|
|
 |
|
 |
Форум
-> Общи |
Часовете са според зоната GMT + 2 часа
|
![]() |
| Страница 1 от 1 |
|
Не можете да отваряте нови теми Не можете да пишете мнения Не можете да променяте мненията си Не можете да изтривате мненията си Не можете да гласувате в анкети
|
|